VAN SLOUN BRUNSSUM verstuurt haar pakketten met de bezorgservice van DHL, hierdoor is uw bestelling verzekert tegen diefstal of verlies. Zo kunnen wij garanderen dat uw bestelling snel en veilig bij u afgeleverd wordt. Houdt er rekening mee dat de bezorging de volgende dag kan plaatsvinden tussen 9.00 en 18.00 uur. Overdag niet thuis? Kiest u er dan voor om het pakketje bijvoorbeeld op uw werk te laten bezorgen.NIET THUIS
Wanneer u niet aanwezig bent tijdens de eerste bezorgpoging, ontvangt u van DHL een notificatie. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus, via de Track & Trace link of via mail.Met één van de volgende 3 opties laat DHL weten waar uw bestelling is:

  • Ze komen de volgende dag terug
  • De bestelling ligt bij de buren
  • De bestelling ligt bij een afhaalpunt

LEVERTIJDEN
– Wanneer een artikel bij ons op voorraad is bedraagt de standaard levertijd 1-2 werkdagen (op werkdagen voor 15.00 uur besteld = de volgende dag in huis).

– Staat er bij een artikel ‘UITVERKOCHT’ dan is het artikel niet bij ons in voorraad. U kunt dan telefonisch of per mail contact met ons opnemen om de levertijd te bespreken.

– Het kan gebeuren dat een bestelling pas later geleverd kan worden dan de door ons aangegeven indicatieve levertijd. Wij nemen in dat geval zo spoedig mogelijk per telefoon of email contact met u op en informeren u via deze weg over de actuele levertijd.

BEZORGKOSTEN
Binnen Nederland rekenen wij bij bestellingen boven de €50,- geen verzendkosten. Wanneer het totale bedrag lager is dan €50,- brengen wij €4,95 per bestelling in rekening voor een verzekerde verzending.

– Woont u in België en wilt u iets bestellen in onze webwinkel? Geen probleem! Vanaf €100,- wordt de bezorging kosteloos door ons uitgevoerd. Daaronder rekenen wij €9,95 voor de pakketverzending.